Alle hersentumor informatie

          

Dr. Burzynski's antineoplaston hersentumor therapie

Een veel besproken therapie is de antineoplaston therapie. Ontwikkeld door Dr. Stanislaw R. Burzynski en zonen. En wordt in zijn medisch centrum in Houston al meer dan 20 jaar toegepast bij kanker, HIV en auto-immuunziektes. In de afgelopen 20 jaar heeft Dr. Burzynski naar eigen zeggen al vele duizenden patiënten behandeld, waarvan vele met succes. Vooral bij hersentumoren heeft Burzynski met zijn antineoplaston therapie volgens eigen zeggen zeer groot succes. Er zijn heel wat rechtszaken tegen hem en de uitvoering van zijn praktijk gevoerd. Alhoewel Dr. Burzynski als arts op de zwarte lijst staat in Amerika, eind 2016 is hij op nagenoeg alle punten vrijgesproken en mag hij weer als arts werken en zijn antineoplastons gebruiken. Zie bijvoorbeeld de documentaire hieronder die daarover gemaakt is:

burzynski antineoplaston therapie

Wat is een antineoplaston? Dat is een stofje wat Burzynski destilleerd uit urine. Een lichaamseigenstofje dus. Waarvan hij dus beweert dat het helpt om mensen hun immuun systeem te versterken, doordat het de ongeremde celdeling bij kanker zou verhinderen. In de jaren 80 liet Burzynski zijn patiënten de ochtend urine opdrinken, in de jaren 90 kwam het middel op de markt onder woeker prijzen in tablet vorm, sinds deze eeuw geeft hij alleen nog in de kliniek dure infuzen.

Waarom is de anti-kankertherpaie van Burzynsky zo omstreden? De arts / onderzoeker werkt niet volgens het protocol waar alle artsen / wetenschappers zich aan dienen te houden.Hij vermeldt niet wat er in de medicatie zit als steun medicatie, anders dan de antineoplastons. Hij wil zich niet conformeren aan de eisen door de gezondheisinspectie opgegeven. Burzynskis en Zn. stellen hun eigen regels op bij onderzoek. Zo wordt nergens in de onderzoeken in kaart gebracht wel type hersentumor de patiënt heeft die sucecsvol is behandeld, en/of de patiënt voorafgaande aan de Burzynski therapie, of tijdens de Burzynski therapie ook chemotherapie en radiotherapie heeft gehad dan wel kreeg.

Na de rechtszaak van 2016 en het bezoek van de NCI-mensen heeft Burzynski tot de fase II-studie besloten. Dr. Burzynski's methode met antineoplastons worden nu in 74 Phase II-studies bekeken bij o.a. kanker, HIV geïnfecteerden en auto-immuunziektes. Hierop zal een analyse volgen van MD Burdick over Dr. Burzynski en zijn antineoplaston therapie.

Van Nederlandse hersentumorpaitënten die deze dure therapie hebben gevolgd in Amerika kan worden verteld dat ze helaas allen het leven hebben gelaten.  (Zie Sabine Wortelboer, Jermaine de Wind etc.)

Zie de wikepedia voor meer info over de Burzynski Clinic

Lees ook: Hersentumor behandelingen

Pin It